Thursday 31 March 2011
















































On the windiest day we decided to take a walk by the harbor.

6 comments:

  1. fint! men kajsa, skall vi inte ses snart?

    ReplyDelete
  2. Hej Kajsa!
    Angående konstskolor så har jag gått på två! (i Göteborg)
    Den första var Göteborgs konstskola, på första långgatan 10. Där gick jag på Målerilinjen ett år, och det var verkligen superbra. Lärarna är jättemysiga, det är konstföreläsningar varje vecka och även kroki. Jag rekomenderar verkligen GK. Jag hade aldrig målat när jag började där, utan sökte in med teckningar. Googla så hittar du skolan.
    Nu i år har jag istället gått på KV konstskola, på Guldheden. Här är jag på linjen Bild och Rumslig gestaltning som är bra om man vill rikta in sig mer på teckning/arkitektur/design, vilket jag gör för att komma in på HDK Design (som jag också gjorde!). Men de har två andra utbildningar också. En grundläggande där man provar på massa olika tekniker, och en annan som är mer fördjupande i måleri. Vi har öppet hus till helgen, så kom dit! Det är bara att googla det med så hittar du hemsidan. Tror tillochmed att den kan vara kvkonstskola.com eller något sånt. Mitt tips är att ringa till skolorna och få gå dit och titta, och sedan snacka med elever och lärare och känna efter. Så gjorde jag! Lycka till :) (och har du fler frågor, fråga på!)

    ReplyDelete
  3. sv: Kartongerna hittar du på in-ex. Om du inte varit där innan så ligger det brevid science fiction-bokhandlen! Var ute i god tid, de brukar kunna ta slut när det närmar sig inlämningar. Sånt man lärt sig efter att ha sökt många skolor genom åren ;)

    ReplyDelete
  4. hej :) jag kommenterade i din gamla blogg, och frågade om du visste titeln till låten som går följade: and i know how much you try and i know how much you'd like to feel a little less about her
    om du vet titeln, får du hemskt gärna maila mig på malin.grudemo@hotmail.com. har letat mig galen efter den. tack så mycket :)

    ReplyDelete